Over 3 mill. fotos

Gratis download

Vi skylder en stor, stor tak til en masse mennesker, som sammen har samlet over 3.000.000 fotos på hjemmesiden Unsplash. Det er et fantastisk projekt, hvor du helt gratis kan downloade alle deres billeder - og det helt uden catch! Du behøver ikke oprette en profil, eller tilmelde dig et nyhedsbrev. Du kan ganske enkelt blot bruge løs, helt uden restriktioner hvis det er til eget brug, uanset om det er til privat eller virksomhedsmæssigt brug.  

Se udvalgte serier herunder 

Med så mange billeder at vælge imellem, så er det lidt af en kunst at finde rundt og finde de bedste. Og her forsøger vi at hjælpe dig lidt på vej. Dels har vi samlet en lang række forskellige serier herunder, så du med ét klik kan finde noget fantastisk kunst, og dels har vi lavet en video, der viser hvordan du bruger Unsplash, og hvordan du selv kan gå på jagt efter lige netop dét du søger efter. 

Køkken inspiration

Der er ikke noget som inspiration i køkkenet, og her er lige hvad du måske går og drømmer om. Du finder serier med forskellige baggrundsfarver, som du enten kan blande eller holde i én stil. 

Besøg Unsplash

Abstrakt sort kunst

Her er en stribe kreative sort/hvide fotos, som kan peppe op i dit hjem. Det gælder om at finde den rigtige placering, for sort behøver slet ikke være dystert. 

Besøg Unsplash

Til hjemmebaren

Skal du peppe din hjemmebar lidt op med nogle gode stemningsbilleder, så er her en række forskellige du kan bruge. 

Besøg Unsplash

3D Computerkunst

Her er nogle alternative billeder i forskellige farvenuancer, der kan give liv dér hvor de måtte passe ind. Du vil nok få lige så mange svar på hvad de forestiller, som det antal mennesker du spørger. Lidt interessant.... 

Besøg Unsplash

Abstrakte kulører

Der er ikke noget som farver, der gir' livet kulør og får humøret til at stige. Med disse abstrakte farvesammensætninger er du garanteret, at dit billede bliver studeret mere end én gang. 

Besøg Unsplash